Image Alt

Εμείς

ΕΜΕΙΣ

Πολυχώρος Fitness στην πόλη του Κιλκίς

Ο πολυχώρος Fitness ChampsGym στις Σέρρες εκτείνεται σε 1000τ.μ άθλησης με ολοκληρωμένη γκάμα ομαδικών προγραμμάτων. Τα μαθήματα και η επίβλεψη  στον χώρο με τα Βάρη γίνονται από επιστημονικά καταρτισμένους απόφοιτους γυμναστικής ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ) και πιστοποιημένους instructors ,οι οποίοι θα σας προσφέρουν ένα ασφαλές πλαίσιο εκγύμνασης σύμφωνα με τις απαιτήσεις και το επίπεδο σας.

  • Ο 1ος όροφος διαθέτει 2 αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων (Cross & Fight Training Hall ,Indoor Cycling Hall) .Στην πρώτη πραγματοποιούνται τα μαθήματα Πολεμικών τεχνών για παιδιά και ενήλικους ,ενώ η δεύτερη αφορά αποκλειστικά την ποδηλασία εσωτερικού χώρου .Είναι εξοπλισμένες με ειδικό παρκέ ,ηχοσυστήματα ,κλιματισμό και κατάλληλο εξοπλισμό η κάθε μια για το αντικείμενο  άθλησης που φιλοξενεί .
  • Στον 2ο όροφο βρίσκεται η Reception του γυμναστηρίου ,τα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών και το Health Bar, όπου μπορείς να απολαύσεις μια πρωτεϊνη ή κάποιο φυσικό χυμό μετά την προπόνηση. Επίσης βρίσκεται ο χώρος όπου γίνεται η αερόβια προπόνηση με διαδρόμους ,ποδήλατα ,Step και ελλειπτικά τελευταίας τεχνολογίας .Σε ένα ξεχωριστό χώρο στεγάζονται τα δυο Power Plate και το Vacu Fit του Champs –gym.
  • Ο 3ος όροφος  του γυμναστηρίου  διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο χώρο Fitness με 40 όργανα γυμναστικής τρίτης γενιάς ( MasterSport) και τα κορυφαία  Ηλεκτρονικά μηχανήματα TechnoGym 20 στον αριθμό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει σειρά αναμονής ούτε χρονικός περιορισμός χρήσης .Στον χώρο βρίσκεται πάντα γυμναστής για την σωστή καθοδήγηση και αποφυγή τραυματισμών.
  • Στον 4ο όροφο στεγάζεται η αίθουσα Fitness Training Hall όπου διεξάγονται τα ομαδικά  προγράμματα (BODYPYMP, BODYBALANCE, TRX, Abs & Hips ,Zumba fitness, Yoga & Pilates, Ορθοσωμική ,Aerial Yoga ) και τα παιδικά μαθήματα (Zumba junior ,Zumba Kids, Pilates for kids και Παιδαγωγική γυμναστική ) Στην ίδια αίθουσα φιλοξενείται το Kangoo Club Kilkis όπου γίνεται το Kangoo Jumps. Η αίθουσα είναι άρτια εξοπλισμένη ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις όλων των παραπάνω μαθημάτων .

Στον ίδιο όροφο στεγάζετε και το Studio Pilates Reformer #MyChamps. Μία αίθουσα για personal ή small group training με τρία διαφορετικά όργανα Pilates. Pilates Reformer.

Pilates Tower & Pilates Cadillac είναι στην διάθεσή σας και κάτω από την επίβλεψη των έμπειρων γυμναστών μας, το σωστό αποτέλεσμα της προπόνησης είναι δεδομένο.

Το CHAMPS GYM διαθέτει επίσης free wi-fi για να σερφάρεις δωρεάν στο Internet όταν επισκέπτεσαι το γυμναστήριο.

Οι συνεχείς βελτιώσεις και η φιλική επικοινωνία με τα μέλη του γυμναστηρίου και η συστηματική παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων στο χώρο της υγείας και του fitness έχουν σαν αποτέλεσμα το γυμναστήριό μας να είναι πρότυπο υγείας και άθλησης.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Τον Φεβρουάριο του 2007 άνοιξε το πρώτο Champs-Gym στην πόλη των Σερρών. Σύντομα όμως, λόγω της συνεχούς αυξανόμενης προσέλευσης του κόσμου, που επιθυμούσε να γίνει μέρος αυτής της “Fitness επανάστασης”, κατέστη επιτακτική η ανάγκη της μεταφοράς σε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο κι έτσι συνεχίσαμε στη γωνία των οδών 25ης Μαρτίου και Τσιρογιάννη, αρχικά σε έκταση τριών ορόφων και κατόπιν σε τέσσερις – άρτια εξοπλισμένους- ορόφους συνολικής έκτασης 800 τ.μ.

ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

• Fitness Training Hall 100t.m.

• Cross and Fight Training hall 100t.m.

• Spinning Training Hall 70t.m.

• Studio Pilates Reformer 50t.m.

• 50 ώρες την εβδομάδα ομαδικά προγράμματα αίθουσας
• 24 διαφορετικά ομαδικά προγράμματα αίθουσας
• 10 διαφορετικοί γυμναστές, προπονητές, εκπαιδευτές
• 35 συμβατικά μηχανήματα Technogym
• 20 Ηλεκτρικά μηχανήματα Technogym
• Σύμβουλοι διατροφής και προπόνησης πάντα δίπλα σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Το γυμναστήριο Champs-Gym ενσωμάτωσαι στα ποικίλα προγράμματά του την εμπειρία των ιδρυτών και των συνεργατών τους, όπως αυτή προέκυψε από τη συνεχή τριβή τους με τον αθλητισμό. Υιοθετώντας την τεχνολογική εξέλιξη στο χώρο του Fitness έφεραν την επανάσταση στο νομό του Κιλκίς.

Πρωτοπόροι στην τεχνολογία δόνησης πρόσφεραν στον καθημερινό άνθρωπο τη μορφολογία προπόνησης που ως τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως από επαγγελματίες αθλητές και ομάδες υψηλού επιπέδου.

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Ακολουθώντας τη νέα παγκόσμια τάση που προστάζει το “άνοιγμα” των πολεμικών τεχνών έξω από τα στεγανά των παραδοσιακών σχολών, σε χώρους “κοσμήματα”, το Champs-Gym στεγάζει τις πολεμικές τέχνες σε έναν σύγχρονο και -κυρίως άνετο- χώρο εκγύμνασης με πολλές εναλλακτικές μορφές προπόνησης. Η προπονητική έχει εξελιχθεί και οι ανάγκες της εποχής οδήγησαν τους γυμναστές (μετά από πολυετή έρευνα αγοράς στα καλύτερα γυμναστήρια του κόσμου), να δημιουργήσουν χώρους ευχάριστους και προσιτούς, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτούς, χωρίς προκαταλήψεις και ενδοιασμούς.

Close
Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
09:00 – 23:00

Σάββατο:
10:00 – 20:00

Κυριακή:
Κλειστά

Our socials
About